Om os

Om os

Svenningsens - en komplet One-Stop-Shop med fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice

 

Svenningsens er en af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner og tilbehør til pleje og vedligeholdelse af vej- og græsarealer samt entreprenørmaskiner. Vi leverer til hele Skandinavien og forhandler de mest attraktive produkter på markedet.

Men vi sælger ikke bare maskiner. Svenningsens er en komplet One-Stop-Shop, hvor du kan få en totalløsning, der dækker alle facetter fra salg til reparationer og fra forsikring til efteruddannelse. På den måde gør vi maskinkøb og -vedligeholdelse nemt og overskueligt for vores kunder og medvirker til at forbedre kundernes egen effektivitet og konkurrencedygtighed.

Svenningsens har især gennem de sidste 10 år været i stærk vækst, og vi er i dag markedsledende på de fleste af vores produkter. Vi beskæftiger 120 medarbejdere og har regionsafdelinger, datterselskaber og lokalforhandlere over hele Skandinavien.

Blandt firmaets kunder er stat og kommuner, entreprenører, golfklubber, boligselskaber, anlægsgartnere og udlejningsfirmaer. Vi ser det som vores vigtigste opgave at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker med hensyn til levering og servicering af maskiner og udstyr til konkurrencedygtige priser. Med fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice