Om os
Svenningsens tilmelding

Hos Svenningsens ønsker vi at holde dig opdateret på gode tilbud, kampagner og diverse nyheder. Derfor anbefaler vi at du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger ved at klikke her >

Ønsker du at vide mere?

Om os

Svenningsens - en komplet One-Stop-Shop med fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice

Svenningsens er en af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner og tilbehør til pleje og vedligeholdelse af vej- og græsarealer samt entreprenørmaskiner. Vi leverer til hele Skandinavien og forhandler de mest attraktive produkter på markedet.

Men vi sælger ikke bare maskiner. Svenningsens er en komplet One-Stop-Shop, hvor du kan få en totalløsning, der dækker alle facetter fra salg til reparationer og fra forsikring til efteruddannelse. På den måde gør vi maskinkøb og -vedligeholdelse nemt og overskueligt for vores kunder og medvirker til at forbedre kundernes egen effektivitet og konkurrencedygtighed.

Blandt firmaets kunder er stat og kommuner, entreprenører, golfklubber, boligselskaber, anlægsgartnere og udlejningsfirmaer. Vi ser det som vores vigtigste opgave at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker med hensyn til levering og servicering af maskiner og udstyr til konkurrencedygtige priser. Med fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice

I maj 2017 opkøbte Nellemann Gruppen aktiemajoriteten i Svenningsens Maskinforretning A/S 

Med opkøbet i Svenningsens er Nellemann stærkt tilbage som hovedaktør inden for vej-, park- og landbrugsbranchen, nu i hele Skandinavien. 

Beslutningen om at forene de to gamle, hæderkronede familievirksomheder skal ses i lyset af de store ændringer og den rivende udvikling, som markedet for især landbrugstraktorer i dag er inde i. Kundernes krav og ønsker til købsmåder, fleksibilitet og servicering har ændret sig og nærmer sig mere og mere det, man oplevede i bilbranchen allerede for flere år siden – en trend, man også ser i resten af verden. Det stiller nye og anderledes krav til leverandørerne og lægger op til nogle større enheder, der har de fornødne ressourcer til at imødekomme og håndtere kundernes individuelle behov inden for køb, leje, leasing, deleordninger og eftermarkedsservice. 

Her kompletterer Nellemann og Svenningsens hinanden som to tandhjul. Hvad den ene ikke har, har den anden. Det er den perfekte win-win situation.

Med opkøbet i Svenningsens er Nellemann stærkt tilbage som hovedaktør inden for vej-, park- og landbrugsbranchen, nu i hele Skandinavien.