Svenningsens får ny salgs- og marketingschef
Svenningsens tilmelding

Hos Svenningsens ønsker vi at holde dig opdateret på gode tilbud, kampagner og diverse nyheder. Derfor anbefaler vi at du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger ved at klikke her >

Ønsker du at vide mere?

Ny salgs- og marketingschef

Fra 1. marts tiltræder Lars Rævsager som salgs- og marketingschef for Svenningsens Maskinforretning. Virksomheden er på en længere rejse mod at levere mere specialiseret service, og den proces bliver den nye salgschef en del af.

De tre store brands Bobcat, Kubota og Holder, der importeres af Svenningsens Maskinforretning får ny salgs- og marketingschef, da tidligere produktchef Lars Rævsager 1. marts tiltræder som salgs- og marketingschef hos virksomheden, skriver Svenningsens Maskinforretning i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at være en aktiv del af den direkte salgsproces igen, og det bliver godt at komme tilbage og blive en aktiv sælgende og eksekverende del af salget, fortæller den tidligere produktchef, Lars Rævsager og fortsætter:

- Jeg ser frem til at kunne støtte og vejlede vores engagerede sælgere og forhandlere. Som det første i min nye stilling, vil jeg forstærke vores salgsstyrke med flere salgskræfter.

Rykker tættere på kunderne

Svenningsens Maskinforretning har siden i sommers igangsat flere initiativer for at føre virksomheden tættere på sine kerneværdier: At tilbyde mere specialiseret og professionel service gennem et strømlinet produktkatalog og nye tiltag.

Denne rejse glæder den nye salgs- og marketingschef sig til at være en del af, hvor han især kigger på at optimere landbrugssalget.

- Svenningsens er en respekteret og anerkendt samarbejdspartner blandt Vej & Park og Entreprenørkunder, hvor vi i landbrugsbranchen fortsat ser optimeringsmuligheder. Her vil jeg især fokusere på at føre Svenningsens tættere på nye og eksisterende landbrugskunder, siger Lars Rævsager og slutter:

- Nu har jeg de seneste år arbejdet meget med vores to stærke brands, Kubota og Bobcat som marketing- og produktchef. I den nye stilling får jeg muligheden for at følge processen helt til dørs som salgs- og marketingschef.

Lars Rævsager overtager stillingen som salgs- og marketingschef efter Benny Svenningsens, der efter gensidig aftale med virksomheden fratræder sin stilling som salgsdirektør.

LAR

Lars Rævsager

Salgs- & marketingschef / Kastrup
Tlf. 20 10 50 11 / lar@svenningsens.com