Nyhed - Reesink samarbejde
Svenningsens tilmelding

Hos Svenningsens ønsker vi at holde dig opdateret på gode tilbud, kampagner og diverse nyheder. Derfor anbefaler vi at du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger ved at klikke her >

Ønsker du at vide mere?

Nyt strategisk samarbejde i golfbranchen giver greenkeeperne mere kvalitet på græsset

Svenningsens Maskinforretning A/S og Reesink Turfcare DK A/S indgår samarbejde om forhandling af Kubota traktorer til de danske golfbaner. De tidligere konkurrerende virksomheder forener nu deres kompetencer for at tilbyde kunder en helhedsløsning.

 

Nu er det muligt at købe en Kubota traktor hos Reesink Turfcare, der netop har indgået forhandleraftale med Svenningsens Maskinforretning om at forhandle det japanske kvalitetsprodukt.

Svenningsens har været på udkig efter en stærk samarbejdspartner til at servicere golfbanerne, og her er valget faldet på Reesink, der er en kendt og stærk leverandør af kvalitetsmaskiner til golfmarkedet blandt andet via deres distribution af Toro’s maskinprogram.

”Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner til golfmarkedet i Danmark, som matcher Kubota med et produktsortiment af høj kvalitet og en stærk organisation bag. Reesink er førende inden for deres felt, med deres daglige gang på golfbanen. I udlandet er Kubota allerede et utrolig populært brand på golfbanerne, og det glæder jeg mig til at kunne tilbyde danske golfbaner med det nye samarbejde,” fortæller Lars Rævsager,

Marketing & Produktmanager fra Svenningsens Maskinforretning.
Hos Reesink Turfcare skal samarbejdet være med til at gøre det lettere for kunder at handle kvalitet ved én leverandør.

”Det samarbejde vi sætter i søen nu med Svenningsens er et ekstra ben for vores virksomhed. Kubota er et produkt af en meget høj kvalitet, der matcher vores krav til et givent produkt i vores sortiment. Vi kender vores kunder og golfmarkedet indgående, og de kender os. Derfor er det et smaddergodt match, at vi nu gør det lettere for kunder at handle topbrands ved én leverandør,” siger Carsten Brandt, administrerende direktør hos Reesink Turfcare.

Maskiner populære i Europa

I blandt andet England er Kubota den fortrukne traktor blandt golfsegmentet, da brandet står for høj kvalitet og leverer agile maskiner til brug på banerne. Herhjemme er den nye aftale med til at sætte Kubota på Danmarkskortet som en top golfmaskine, der kan løfte krævende og forskelligartede opgaver.

”Kunder får fornøjelsen af et produkt, der fungerer optimalt og er anerkendt på markedet for sin høje kvalitet,” siger Lars Rævsager fra Svenningsens.

Reesink kommer til at forhandle Kubotas traktor-serie. Blandt andet Kubota L2-serien, der er en stærk kompakt traktor samt M4 og M5 serien, som er landbrugstraktorer med en stor løftekapacitet, og den attraktive Kubota M5 Narrow, der er populær på golfbanen.

”Kubota passer godt ind i vores portefølje af topprodukter til de danske golfbaner. Derudover vil man opleve, at vi er en organisation, der leverer høj service professionelt og hurtigt,” siger Carsten Brandt.

Tidligere konkurrenter forenes over topbrand

Tidligere har Reesink og Svenningsens Maskinforretning været konkurrenter i den forstand, at begge har forhandlet maskiner til golfsegmentet. Det er dog fortid med den nye samarbejdsaftale blandt de to virksomheder. 

”Vi er to stærke virksomheder, der forstår markedet gennem vores mange års erfaring. Jeg håber, det her er starten på et tæt og godt samarbejde i fremtiden,” fortæller Carsten Brandt.

LAR

Lars Rævsager

Salgs- & marketingschef / Kastrup
Tlf. 20 10 50 11 / lar@svenningsens.com
Nyt Samarbejde Mellem Reesink Og Svenningsens