Bobcat reservedele
Svenningsens tilmelding

Hos Svenningsens ønsker vi at holde dig opdateret på gode tilbud, kampagner og diverse nyheder. Derfor anbefaler vi at du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger ved at klikke her >

Ønsker du at vide mere?

Bobcat reservedele - skarpe priser på originale dele

Vi har sænket priserne på Bobcat reservedele, så forskellen mellem uorginale og orginale servicedele er meget lille.

I samarbejde med producenten af Bobcat har vi valgt at nedsætte prisen på alle originale Bobcat reservedele. 

"Det er er ekstremt vigtigt, at alle maskiner serviceres i henhold til producentens anvisninger," udtaler eftermarkedschef Simon Lærke og fortsætter: 

"Vi oplever desværre utilsigtet nedbrug og dyre reparationer på selv nyere maskiner, fordi der er anvendt ukorrekte dele."

Kontakt din lokale forhandler

En reduktion af reservedelspriserne betyder nu, at prisforskellen på originale dele og på uorginale dele er ekstremt lille. Især med risikoen for nedbrud og maskinskade taget i betragtning.

"Vi vil gøre valget for kundne nemt. Kontakt din lokale forhandler, når du skal bruge dele. Vi sidder klar med vejledning og skarpe priser," udtaler Souchef Frank Jensen og slutter: 

"Med mine mange års erfaring forstår jeg stadig ikke, hvorfor kunderne tør tage en chance med anvendelse af uorginale dele." 

Originale reservedele er ikke kun godt for levetiden af din maskine, men også for din pengepung. Mange kunder kigger udelukkende på en pris her og nu, men tænker ikke over regnestykket på den lange bane.

"Et forkert luftfilter kan eksempelvis betyde, at motoren skal hive efter vejret med øget brændstofforbrug og dårligere performance som resultat," siger Simon Lærke og slutter: 

"En besparelse på få procent på reservedelen kan hurtigt vise sig at koste langt mere på sigt."

Bobcat reservedele

Et autoriseret serviceeftersyn er med til at styrke din værdi og drift af din Bobcat maskine.

Vidste du, at..:

  • Et autoriseret eftersyn med adgang til originale dele giver dig en større sikkerhed, når du bruger din maskine
  • Uorginale dele kan føre til utilsigtede nedbrud og dyre reperationer på lang sigt
  • Et forkert luftfilter kan betyde, at motoren skal hive unødig efter vejret, med øget brændstofforbrug som følge. Det giver dårligere performance og kan koste på den lange bane 

Svenningsens gør det nemt for dig.

SIJ

Simon Lærke Jensen

Eftermarkedschef / Kastrup
Tlf. 40 40 77 70 / sij@svenningsens.com
Bobcat reservedele 5