[+]   S I T E M A P
 
   
Nyheder
  Svenningsens.com > Nyheder
Ændring i partnerskab/samarbejde
3. maj 2011
Ny salgschef på golfen, ny værkstedschef & reservedelschef hos Svenningsens Danmark

Partnerskabet mellem Prodana Seeds A/S og Svenningsens A/S er ophørt. Partnerskabet var centreret omkring Prodanas eksklusive forhandling af Svenningsens’ maskiner til golfen i Danmark.

De to virksomheder er blevet enige om at ophæve dette eksklusive forhandlerskab, det mangeårige samarbejde omkring forhandling af hinandens maskiner til den grønne sektor fortsætter dog som før.

Ophøret af partnerskabet mellem Svenningsens og Prodana påvirker ikke virksomhedernes øvrige salgsområder. Både Prodana og Svenningsens tilbyder fortsat en bred vifte af maskiner til pleje og vedligehold af grønne områder.
________________________________________________

Et nyt stærkt hold er sat!

Salg:
Som en følge af denne ændring i forhandling af golfmaskiner har vi, som salgschef med ansvar for alle Svenningsens golfaktiviteter i Danmark, ansat Boye R. Thomsen (45). Boye vil fra 1. juni 2011 varetage det direkte salg, primært til golfbanerne i Danmark. Vi håber, at I alle vil tage godt imod ham.

Boye R. Thomsen vil fra 1/6-2011 kunne kontaktes på tlf.: +45 40 30 12 12 eller på mail bth@svenningsens.com


Værksted:
På servicesiden vil der også ske en styrkelse idet vi ligeledes pr. 1. juni 2011 har ansat Ole Jensen (41) som værkstedschef for yderligere fokus på Svenningsens samlede eftermarkedsaktiviteter.

Ole Jensen kan fra 1/6-2011 kontaktes på
tlf.: +45 32 46 54 31 eller på mail oje@svenningsens.com


Reservedele:
I marts 2010 blev Stig Hansen (44) ansat som reservedelschef hos Svenningsens. Stig har allerede fra starten af sin ansættelse haft fuld fokus på optimering af reservedelsleverancer til golfen i Danmark og har derfor været medvirkende til at Svenningsens nu kan tilbyde branchens billigste priser på reservedele til golfmaskiner herunder primært produkter fra Textron, såsom Jacobsen, Ransomes, E-Z-GO m.v.


Kontakt Stig Hansen for nærmere info omkring specialtilbud, sæsonordrer, månedsordrer m.m. på
tlf.: +45 32 46 54 11 eller på mail sha@svenningsens.com

Med disse ændringer og styrkelser i vores organisation, mener vi nu at have skabt grundlaget for at Svenningsens/Jacobsen også i fremtiden vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør til golfbanerne i Danmark.
________________________________________________

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til:
Benny Svenningsen
Salgsdirektør
Svenningsens A/S
Tlf.: 32502902
bsv@svenningsens.com
 

KubotaBobcatHolderJacobsenRansomesSchell
MelexWiedenmannE-Z-GOGoupilSchmidtAmazone